Boulangerie - šeimos įmonė, sukurta remiantis laiko pripažintais gamybos metodais ir patirtimi.
Kepykla - kavinė Vilniuje veikia jau nuo 1998 m.
Druskininkuose prancūziškių bandelių ir kruasanų kepykla-kavinė veikia nuo 1999 m.
BOULANGERIE - KAS MES?
Nuo 1998 m. mūsų šeimos kepyklėlės tikslas buvo gaminti tradicinę prancūzišką duoną, kruasanus, bandeles, pyragus, tortus, sausainius, taikant ilgaamžę Prancūzijos kepėjų amatininkų patirtį ir tinkamą įrangą. Mūsų duona ir pyragaičiai gaminami rankomis, naudojant aukščiausios kokybės ingredientus. Darbą atlieka aukštos kvalifikacijos vietiniai amatininkai kepėjai.
Rankomis vyniojame kruasanus, darome sausainiais, pyragaičius. Visa produkcija dažnai patiekiama dar šilta iš kepimo krosnių. Taip pat pietų meniu siūlome įvairių skanių sumuštinių su serrano kumpiu, mocarella sūriu ar tiesiog fermentiniu sūriu. Viskas, ką gaminame, įkūnija mūsų įsipareigojimą amatininkams, natūraliems ingredientams ir skaniam maistui.
Mūsų kepyklos širdis – nedidelė, atsidavusi darbščių kepėjų ir konditerijos šefų, mažmenininkų ir biurų organizatorių grupė, kuri stengiasi padaryti viską, kad kasdien gerai aptarnautų klientus.
Esame dėkingi mūsų nuostabiam personalui, ištikimiems klientams ir labiausiai palaikančiai vietos bendruomenei, kuri leidžia mums kasdien dirbti mėgstamą darbą