Boulangerie - šeimos įmonÄ, sukurta remiantis laiko pripaÅŸintais gamybos metodais ir patirtimi.
Kepykla - kavinÄ Vilniuje veikia jau nuo 1998 m.
Druskininkuose prancÅ«ziškių bandelių ir kruasanų kepykla-kavinÄ veikia nuo 1999 m.
BOULANGERIE - KAS MES?
Nuo 1998 m. mÅ«sų šeimos kepyklÄlÄs tikslas buvo gaminti tradicinÄ prancÅ«ziškÄ duonÄ , kruasanus, bandeles, pyragus, tortus, sausainius, taikant ilgaamÅŸÄ PrancÅ«zijos kepÄjų amatininkų patirtį ir tinkamÄ Ä¯rangÄ . MÅ«sų duona ir pyragaiÄiai gaminami rankomis, naudojant aukšÄiausios kokybÄs ingredientus. DarbÄ atlieka aukštos kvalifikacijos vietiniai amatininkai kepÄjai.
â
Rankomis vyniojame kruasanus, darome sausainiais, pyragaiÄius. Visa produkcija daÅŸnai patiekiama dar šilta iš kepimo krosnių. Taip pat pietų meniu siÅ«lome įvairių skanių sumuštinių su serrano kumpiu, mocarella sÅ«riu ar tiesiog fermentiniu sÅ«riu. Viskas, kÄ gaminame, įkÅ«nija mÅ«sų įsipareigojimÄ amatininkams, natÅ«raliems ingredientams ir skaniam maistui.
â
MÅ«sų kepyklos širdis – nedidelÄ, atsidavusi darbšÄių kepÄjų ir konditerijos šefų, maÅŸmenininkų ir biurų organizatorių grupÄ, kuri stengiasi padaryti viskÄ , kad kasdien gerai aptarnautų klientus.
â
Esame dÄkingi mÅ«sų nuostabiam personalui, ištikimiems klientams ir labiausiai palaikanÄiai vietos bendruomenei, kuri leidÅŸia mums kasdien dirbti mÄgstamÄ darbÄ